nb1.hu

Az élet nem áll meg Pető Tamás távozása után sem: angyalföldi és fehérvári érkezők Veszprémben

Végleges lett a veszprémi játékoskeret.

Bár Pető Tamás vezetőedző a Fehérvár FC szakmai munkájának vezetője lett, az élet Veszprémben nem állt meg. Az NB III-ban az előző szezonban a csoportjában harmadik helyen végzett csapat célja az NB II-be való feljutás.

A veszprémi csapat az első fordulóban vármegyei rangadón 1-0-ra győzött a Balatonfüred vendégeként. Imrik László csapata szombaton a Magyar Kupában a Komárom ellen hazai pályán folytatja szereplését. A kupameccs előtt véglegessé vált a csapat játékoskerete.

A vehir.hu beszámolója szerint „Petres Márk, Bartusz Dániel, Zachán Péter, Horváth Hunor, Krebsz Máté és Kun Bertalan elhagyták a csapatot, de az NB II-es Ajkától érkező, rutinos Görgényi Dávid mellett a veszprémi nevelésű Kiss-ikerpár, Marcell és Ádám Veszprémbe igazoltak. Utóbbiak szerződtetése a fiatalszabály miatt is kulcsfontosságúnak bizonyult. A testvérek a Fehérvár FC II. csapatától tértek vissza szülőhelyükre.

Székesfehérvárról érkezett még Csepregi Barnabás, valamint a Balatonfüredtől távozó, huszonkét esztendős Nagy Richárd is immár a Practical színeiben szerepel. Csütörtökön az utolsó érkező kilétére is fény derült: Puska Péter (nyitóképen Szabó Péter ügyvezetővel) is Veszprémben folytatja.

A huszonegy éves csatár Győrben kezdte pályafutását, majd a Vasas Akadémián fejlődött. Játszott Kozármislenyben és Kazincbarcikán, majd a szlovák másodosztályban is bizonyított.”

Az NB1.hu értesülései szerint Puska maradhatott volna Angyalföldön, de a több játéklehetőség és fejlődése érdekében fogadta el a veszprémi ajánlatot. A Vasas a továbbiakban is számítana rá, amit az is jelez, hogy csak kölcsönbe adták, nem véglegesen értékesítették a tehetséges erőcsatárt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC