nb1.hu

Anglia: újabb kiharcolt győzelem, Stylesék már az élbolyban

A Barnsley 4 pontra megközelítette a listavezető Portsmouth-ot.

Az angol harmadosztály 18. fordulójából elmaradt mérkőzésén a 6. helyen álló Barnsley a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Carlisle Unitedet látta vendégül. Callum Styles ott volt a hazaiak kezdőcsapatában.

A magyar válogatott középpályása meglepődve figyelte, ahogy a vendégek lerohanják őket az első percekben. A Carlisle már a 7. percben megszerezte a vezetést Armstong találatával. Ezután visszahúzódott a United és az első félidőben nem sok helyzet alakult ki. A második játékrész 13. percében Williams remek passza után Cole kiegyenlített. Ekkor már a Barnsley vette át a kezdeményezést, majd a 84. percben Phillips került a földre a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Kane kegyetlenül a léc alá vágta, újabb értékes három pontot kiharcolván a piros-fehéreknek. Callum Styles 77 percig volt a pályán.

Ez volt a Barnsley zsinórban tizedik veretlen bajnoki mérkőzése, aminek köszönhetően Stylesék felugrottak a tabella 5. helyére és már csak négy ponttal vannak lemaradva az egy mérkőzéssel többet játszott, élen álló Portsmouthtól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC