nb1.hu

Ajkára került a fehérvári tehetség, érkező és távozó a Siófoknál

A FEHÉRVÁR FC BEJELENTÉSE:

„Klubunk szerződést hosszabbított a 2004-es születésű, támadó középpályásként bevethető Babos Bencével, aki a 2022/2023-as szezonban mutatkozott be az NB I-ben a Vidi első csapatában, e mellett az elmúlt szezonban NB III-as együttesünkben 28 bajnokin 5 gólt szerzett.

Babos Bence új szerződése 2025. június 30-ig érvényes, a következő szezont viszont kölcsönben, a másodosztályú FC Ajka játékosaként tölti majd.”

A SIÓFOK BEJELENTÉSE:

„Vékony Viktor személyében új játékost köszönthetünk klubunknál!

Korábban játszott Hódmezővásárhelyen, a Vasas-Kubala Akadémián, és legutoljára a Bicskei TC együttesében: 35 mérkőzésen volt kezdő, 1 alkalommal pedig csereként lépett pályára az NB III Nyugati csoportjában az előző idényben. Az Érdi VSE ellen szerzett egy gólt is a 3-2-re megnyert találkozón.

Viktor korábban dolgozott együtt Vukmir Dragan vezetőedzőnkkel, és a védelmünket fogja erősíteni.

– Nagyon boldog vagyok, hogy ideigazolhattam! Most már hosszabb ideje szerettem volna a másodosztályba kerülni, és nagyon örülök, hogy ez Siófokon valósult meg. Nagyon hálás vagyok a vezetőségnek, a tárgyalások is egy-két nap alatt gyorsan lezajlottak. Szeretném meghálálni a bizalmat. Úgy érzem nagyon jó közegbe érkeztem, néhány játékost már ismertem korábbról, ez is megkönnyítette a dolgom a beilleszkedésben. Vukmir Dragan vezetőedzővel is dolgoztam már együtt Bicskén. Ugyan győzelmünk még nem volt a felkészülés során, úgy érzem, hogy a bajnoki rajtra össze fog forrni a csapat. Egyre jobban működünk együtt csapatként. Jó iramú mérkőzéseket játszottunk, ami kifizetődő lehet a későbbiekben. Ez az időszak még az erőnlét fejlesztéséről szól, igyekszem a lehető legjobban dolgozni és a lehető legjobb formába kerülni. Szeretnék minél több időt majd a bajnokság alatt a pályán tölteni, és ez idő alatt a legkevesebb gólt kapni. Minél jobb játékot szeretnék nyújtani, és bízom benne, hogy minél több győzelmünk lesz, aminek köszönhetően megvalósulhatnak a csapat kitűzött céljai! – – nyilatkozta Vékony.”

A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:

„A 24 éves Hegedűs Márk az NB II-es Siófok együtteséből igazol hozzánk, de előtte a PMFC labdarúgója volt.

Az 1998-as születésű, főképp szélsőként bevethető labdarúgó 17 éves korában Szekszárdon mutatkozott be a felnőttek között, ahol 4 évig szerepelt az NB III-as csapatban és 89 bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett a tolnai alakulatban.

2019-ben az NB III-as, feljutásért harcoló PMFC-hez igazolt, ahol a COVID miatt rövidebbre sikerült évadban 17 bajnoki meccsen 8 gólt jegyzett és feljutott az NB II-be.

Első NB II-es évében 31 mérkőzésen 3 gólt szerzett a bajnokságban jól szereplő és végül 4. helyezést elérő PMFC-ben.

A következő, ugyancsak pécsi másodosztályú idényében volt a legeredményesebb, ekkor 30 bajnokin 6 gólt szerzett.

A tavalyi évben sérülés hátráltatta munkáját, emiatt Pécsről a Siófok ugyancsak NB II-es csapatához igazolt télen és összességében 20 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

A felnőttek között így 106 NB III-as mérkőzésen 16 gólt és 81 NB II-es találkozón 9 másodosztályú találatot ért el.

A még mindig fiatal labdarúgó így már tapasztaltnak számít, bízunk benne, hogy csapatunkban is jó teljesítményre lesz képes.

– Nagy örömmel tölt el, hogy idekerültem, ebbe a közösségbe jó érzés tartozni. Szeretem ezt a családias környezetet. Bízom a klubvezetésben, a stábban, de legfőképp a csapatban, hogy jó eredményt tudunk elérni – nyilatkozta Hegedűs.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC