nb1.hu

Ádám Martin magyarul köszönt el a dél-koreai klubtól

Búcsúüzenetet hagyott a magyar támadó.

Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy Ádám Martin közös megegyezéssel szerződést bont az Ulszan HD csapatával. A mai napon a dél-koreai klub hivatalosan is megerősítette a hírt.

Két bajnoki címmel a zsebében távozik csapatától az Eb magyar sztárja

Pénteken, magyar idő szerint kora délután az Ulszan HD bajnoki mérkőzést játszott a Suwon FC otthonában. Ádám Martintól az 1-1-re végződő találkozó után búcsúzott el a magyar válogatott csatárától.

Ádám Martin ügynöke, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak elárulta, hogy szeretnék, ha a magyar támadó magasabb szinten, erősebb bajnokságban is bizonyíthatna, a válogatott pedig egyértelműen kiemelt szempont marad a folytatás tervezésében. Hozzátette azt is, hogy a 30 éves élete legjobb fizikai állapotában van és jó formában várja az új kihívásokat.

Az Ulszan HD egy válogatás-videóval emlékezett meg a Legnagyobb Magyar Harcos-ként aposztrofált támadótól. Ádám Martin magyarul köszönt el a csapat szurkolóitól.

„Nagyon szép két évet töltöttem el és gyönyörű pillanatokat éltünk át együtt. Büszke vagyok a két bajnoki címre, és azt gondolom, hogy amit lehetett, azt megtettem a klubért.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

울산 HD FC (@uhdfc_1983) által megosztott bejegyzés

Ádám Martin utolsó vacsorája Dél-Koreában – videó

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC