nb1.hu

Aczél Zoltánék nagyon megnehezítették a demonstráló ETO dolgát – REAKCIÓK

A hazaiak szakvezetője elismerősen beszélt a mislenyiekről.

Továbbra is az ETO az NB II-es bajnokság egyetlen hibátlan csapata. Ahogyan arra számítani lehetett, a zöld-fehérek a Kozármisleny ellen is azt demonstrálták szerdán, hogy egyértelmű céljuk a feljutás. Viszont az is várható volt, Aczél Zoltán csapata ellen nem lesz könnyű dolguk a zöld-fehéreknek és ezt a vezetőedzőjük, Antonio Munoz is elismerte a 2-1-es győzelmük után.

„Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Ismerem az edzőkollégát régebbről, nem lepett meg a Kozármisleny játéka, de nekünk nem ment annyira. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a győzelemhez, az ellenfélnek pedig a mutatott játékhoz.”

Aczél Zoltánban kettős érzések kavarogtak a meccs után, ami érthető is, hiszen olyan gárda otthonában volt valós esélyük a pontszerzésre, melynek lehetőségei kiemelkednek az osztályból:

„Nagyon sajnálom a csapatomat, ugyanakkor nagyon büszke vagyok rájuk! Persze vannak hibáink, de amilyen futballt, amilyen hozzáállást és becsületes munkát ebbe a mérkőzésbe beletettek az dicséretet érdemel! Meccsben voltunk egy olyan ETO otthonában, ahol egészen más lehetőségekkel bír az ellenfél, mint mi. Azt gondolom, hogy a bajnokság fő esélyesével játszottunk egy olyan mérkőzést, ahol a 80-94. percig az ellenfél húzta az időt és próbálta tartani az eredményt, ez pedig egyértelműen a csapatomat dicséri. Ettől függetlenül sajnos 0 ponttal távozunk, de azt mondtam a játékosaimnak, hogy emelt fővel tehetik!”

Az ETO a következő körben a Nyíregyháza vendége lesz, míg a három győzelemmel és egy döntetlennel kiváló rajtot vevő Soroksárt fogadja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC