nb1.hu

Aczél Zoltánék ellen demonstrálhat tovább az ETO FC

A nyáron jelentős átalakulásokon átesett ETO FC vált az NB II-es bajnokság legnagyobb esélyesévé az eddigi teljesítmények alapján. A győriek lemondva a központi támogatásról, légiósokkal erősítették meg a játékoskeretüket, hogy elérjék a céljukat, ami a feljutás az élvonalba.

A döntés eddig tökéletesen bevált, hiszen az ETO mindhárom bajnokiját megnyerte, és egyedüliként hibátlan a másodosztályban. A zöld-fehérek legutóbb Csákváron diadalmaskodtak 2-1-re, erről a mérkőzésről így nyilatkozott a klubhonlapnak Antonio Munoz vezetőedző:

„Ismét egy nagyon jó mérkőzés volt. Az első félidőben szerintem 3-0-ra kellett volna vezetnünk. A második félidőben azt kértem a srácoktól, hogy folytassák ugyanezt, mert nagyon jól játszottunk. Megrúgtuk a második gólt, és utána egy rögzített szituációból szépített a Csákvár. Ezután visszaálltunk védekezni, és az volt a fontos, hogy megtartsuk az eredményt. Ismét nagy köszönet a szurkolóknak, megyünk tovább!”

Fotó: ETO FC

Munoz jelezte, hogy kétgólos előny birtokában óvatosabbra vették a figurát, ami Tóth Balázs, a Csákvár vezetőedzője szerint majdnem megbosszulta magát a győriek szempontjából:

„Tudtuk, hogy sok hosszú labdát fog használni az ETO, az első játékrészben több helyzetük is volt. A szünet után viszont nekünk csak egy kis szerencse hiányzott az egyenlítéshez.”

Az ETO-nak papírforma szerint hoznia kellene a következő, szerdán megrendezésre kerülő hazai bajnokiját a Kozármisleny ellen, ám Aczél Zoltán csapata kifejezetten szervezetten és már eredményesen is futballozik. Ezt bizonyítja, hogy az első fordulóban, a Tiszakécske ellen elszenvedett hazai vereség (2-1) után előbb Kispesten (2-1), majd Mislenyben a Haladás ellen (2-0) győzött.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC