nb1.hu

A ZTE-nél folytatja a Honvéd játékosa, algériai csatárt igazolt az ETO

Magyar fiatalt adtak kölcsön a győriek.

Krajcsovics Ábel érkezésével újabb tehetség kap lehetőséget a ZTE színekben, hogy bizonyítsa rátermettségét a legfelsőbb osztályban – számolt be róla a klub.

A 20 éves szélső 2019 nyarán szerződött a Honvédhoz a DVSC-től, bemutatkozott az NB I-ben, az elmúlt idény végére pedig rendszeresen megkapta a lehetőséget az NB II-ben a kispestiek színeiben.

Az utánpótlás-válogatott játékos a szezon végéig kölcsönben szerepel Zalaegerszegen.

Az ETO mindeközben bejelentette Nadhir Benbouali érkezését. Az egyszeres algériai válogatott csatár a belga élvonalbeli Charleroi-tól érkezik egy idényre kölcsönbe a győriekhez.

A 24 éves támadóhoz nagy reményeket fűz Steven Vanharen sportigazgató: „Boldogok vagyunk, hogy egy olyan tehetséges játékost sikerült megszereznünk az utolsó pillanatban, mint Nadhir. A belga élvonalban már bizonyította tehetségét, fejlődését nálunk szeretné folytatni, velünk akar sikereket elérni. Mivel egy vérbeli csatárról beszélünk, sok gólt és gólpasszt várunk tőle.”

A győriektől kölcsönbe távozott a Honvédhoz szerződő Farkas Balázs mellett Lacza Alex is, aki az NB II-es Szegednél folytatja a pályafutását.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC