nb1.hu

A Vidibe visszatérő játékos is betalált az edzőmeccsen

NB II-es csapat volt az ellenfél.

A Fehérvár FC csütörtökön az NB II-es Gyirmóttal játszott felkészülési meccset csütörtökön. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a Vidi korábbi játékosa, Schön Szabolcs, aki már a Boltont erősíti.

Az első félidő 0-0-s eredménnyel zárult, majd a szünet után Pető Tamás legénysége eldöntötte a találkozót. Kovács Mátyás nevéhez fűződik az első gól, majd Stefanelli duplázta meg a fórt. A végeredményt Szabó Bálint állította be a 70. percben. Érdekesség, hogy Szabó nemrég tért vissza a fehérvári együtteshez Paksról.

„Nyerni mindig jó, de a csapat egész heti munkája is nagyon pozitív volt, remek hangulatban, de nagyon keményen edzettünk az elmúlt három napban. A Gyirmót a másodosztályban komoly játékerőt képviselő, kulturált focit játszó csapat, nagyon fontos, hogy nem kaptunk gólt és örülök, hogy három gólt is tudtunk szerezni ellenük. Az összes játékos megkapta a lehetőséget, az utolsó 20 percben szinte az U19-es csapatunk volt a pályán, ami szintén egy nagy pozitívum, nagyon örülök, hogy így helytállt mindenki. Ezen az úton igyekszünk továbbmenni, most három nap pihenő vár a csapatra, majd hétfőtől a Monor elleni kupameccsre készülünk. Nagyon komolyan vesszük az ellenfelünket, egy percig sem nézhetjük le őket azért, mert két osztállyal alacsonyabban játszanak, mint mi. Egyértelmű célunk, hogy minél tovább jussunk a kupában” – összegzett a Vidi hivatalos oldalának Pető Tamás vezetőedző.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Fehérvár FC–Gyirmót FC Győr (NB II) 3–0 (0–0)
FEHÉRVÁR FC: Dala (Veszelinov, a szünetben) – Melnik (Huszti, 30.), Larsen (Virágh, 75.), Spandler (Kecskés M., 72.), Milicevic (Simut, 30.) – Pető M. (Kovács B., a szünetben), Bedi, Kovács M. (Horváth T., 72.), Katona Mátyás (Szabó B., 55.) – Kovács P. (Tóth T., 55.), Holender (Stefanelli, 55.). Vezetőedző: Pető Tamás
GYIRMÓT: Rusák (Kecskés B.) – Szegi, Csörgő V., Hajdú Á., Helembai – Kiss N., Katona Máté, Kovács D. (Hudák M.), Molnár J. (Ominger B.) – Adamcsek (Erdei), Miknyóczki (Piscsur). Vezetőedző: Tamási Zsolt
Gólszerző: Kovács M. (60.), Stefanelli (61.), Szabó B. (75.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC