nb1.hu

A Vasas korábbi támadója durván kiosztotta a bírót a kiállítása után

A rutinos játékos nem fogta vissza magát.

A Kelen SC támadója, Remili Mohamed a Komárom VSE elleni NB III-as bajnoki első félidejének derekán elkövetett szabálytalanságáért azonnal piros lapot kapott. Pályafutása során másodszor tiltották el három mérkőzésre az Újpest és a Vasas korábbi futballistáját, aki a Csakfocinak adott interjújában felidézte, mit mondott a játékvezetőnek a harmadosztályú bajnokin.

„Jött egy beadás a 16-oson belülre, hosszú volt számomra és a védőm számára is, és ahogy ő megfordult, a könyöke találkozott az állkapcsommal. Abszolút nem volt szó ütésről vagy szándékos könyöklésről, egy szerencsétlen szituáció volt, de ha a szabályokat nézzük, az teljesen mindegy, hogy szándékos vagy véletlen, ez akkor is tizenegyes, itt azonban ez elmaradt. Ennek a következménye volt a piros lap, elhangzott néhány csúnya szó a részemről.”

Olyan szavakat használtam, amik a futballpályán Magyarországon, az NB I-től kezdve a megyei harmadosztályig egy mérkőzés alatt rengetegszer hallható. Hogy egészen pontosan idézzek, a legdurvább ez volt, és a jegyzőkönyvbe is ez lett leírva: „fogyatékos fa****opó”.

A 39 éves játékos nem akar lehiggadni, tovább hajtja a szenvedélye a futball iránt.

„Nem tudok úgy felmenni a pályára, hogy 60-as maradjon a pulzusom, ugyanúgy megyek bele a meccsekbe, mint 20 évesen. Mivel szeretek focizni, ezért vállalom is ennek a következményét, elfogadom ezt az eltiltást. Utólag persze sajnálom, hogy ezt mondtam, de a foci ilyen, érzelmeket hoz ki.”

Remili hozzátette, korábban is volt már hasonló mértékű eltiltása a Vasas játékosaként, akkor hat mérkőzést kellett volna kihagynia, de végül a fellebbezés után ezt lefelezték és három maradt belőle.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC