nb1.hu

A szlovák gólzsák a Slovan helyett az NB I-be igazol? – sajtóhír

Nem árulta el, hogy melyik klubhoz.

Róbert Polievka, a szlovák élvonalban szereplő Besztercebánya csapatkapitánya sajtóértesülések szerint a magyar Nemzeti Bajnokság egyik csapatához tart. A gólerős 28 éves támadó iránt több együttes is érdeklődik és hírbe hozták a pozsonyi Slovannal is, de a szlovák közmédiának adott interjújában azt mondta, hogy Polievka megállapodott egy magyar klubbal.

„Megegyeztünk a magyar csapattal, de még várok a megerősítésre. Előbb hadd állapodjanak meg a klubok, anélkül nem szeretnék a részletekről nyilatkozni.” – mondta Róbert Polievka az RTVS-nek.

A korábban a DAC-nál is megfordult támadó 2018 őszén tért vissza nevelőegyesületéhez Besztercebányára, amellyel 2022-ben feljutott a szlovák élvonalba. A 28. születésnapját tegnap ünneplő labdarúgó 2019 óta minden szezonjában több mint 10 gólt szerzett a bajnokságban.

Polievka 9 találkozón pályára lépett az Eb-selejtezősorozatban és tagja volt a szlovák válogatott bő keretének, de végül Francesco Calzona szövetségi kapitány úgy döntött, hogy nem viszi ki a rutinos csatárt az Európa-bajnokságra.

FRISSÍTÉS !!!
A szlovák bajnoksággal foglalkozó sportoldal szerint az Újpest FC lehet a támadó új klubja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC