nb1.hu

A Szeged fontos pontokat szerző támadója újabb gólokat ígér

Borvető Áron a Szeged házi gólkirálya lett, az idény után Kisvárdára távozott Bíró Bencével holtversenyben. A 25 éves támadó nyáron igazolt a Szombathelyi Haladás együttesétől és a 2023/24-es szezonban 33 bajnokin 8 gólt szerzett. Borvető a Délmagyarnak adott interjújában a találatai fontosságáról is beszélt.

„Nagyon jó érzés volt, hogy a szegedi pályafutásomat győztes góllal tudtam nyitni. Legalább ekkora bizonyítási vágy volt bennem a szezon végén, mivel előtte régen találtam be. Minden meccsen azt éreztem, éhes a csapat, éhes vagyok én is a sikerre, még ha ez néhányszor eredményben nem is mutatkozott meg.”

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia az előző szezonhoz hasonlóan ismét az NB II negyedik helyén végzett.

„Nekem ez a szezon nagyon sok pozitív impulzust hozott. Ezt a negyedik helyet szívesen elrakom magamnak, és a csapat is elteheti emlékbe, de őszintének kell lenni önmagunkhoz, és van bennünk bőven hiányérzet meg negatív érzés is.”

Borvető nyolc góljából négy 3 pontot, kettő pedig 1 pontot ért a Szegednek.

„Sokkal jobban élem meg azokat a gólokat, amelyek például három pontot érnek, mint azokat, amelyeket egy-két gólos előnyben szerzek. Szeretem ezeket a helyzeteket, ezeket a gólokat. Azt viszont érzem, bőven maradt még bennem tartalék a következő bajnokságra.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC