nb1.hu

A svájciak hosszú időre terveznek az Eb-n, elárulták, milyen meccsre számítanak ellenünk

Murat Yakin szövetségi kapitány elmondása alapján felkészültek a magyar válogatottból.

Magyarország Svájc ellen kezdi meg szereplését a 2024-es németországi Európa-bajnokságon. A svájciak szövetségi kapitánya, Murat Yakin, illetve a Bayer Leverkusen középpályása, Granit Xhaka nyilatkozott pénteken.

Magyarország-Svájc: a magyar válogatott várható kezdőcsapata

Yakin elmondása szerint az edzések jól mentek, taktikailag és technikailag is felkészültek a magyar válogatottból, fejben minden készen van. A sajtótájékoztatón nyilatkozott a sérültek állapotáról, Breel Embolo bevethető állapotban lesz ellentétben Steven Zuberrel és Denis Zakariával.

Kemény meccsre számítok, de a fontos az, hogy mi használjuk a saját erősségeinket. A jövőbe tekintek, nem a múltba, csak a magyarok elleni meccsre koncentrálok.

Granit Xhaka arról beszélt, hogy remek szezon van a háta mögött a Bayer Leverkusen színeiben, de nem tökéletes, mivel az Európa-liga döntőjét elvesztették.

„Most viszont új fejezet kezdődik az Eb-vel. Akik ismernek, tudják, nem szeretek beszélni hipotézisekről. Csak annyit mondhatok, úgy pakoltam a bőröndbe, hogy sokáig maradunk” – mondta magabiztosan a középpályás, aki 2017-ben a legutóbbi magyar-svájci meccsen eredményes volt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC