nb1.hu

A Slovanban nevelkedett támadót igazolt a Kazincbarcika, eldőlt az ETO edzőjének a sorsa

Visszatérő játékost jelentett be a Kozármisleny.

ETO

A következő idényben is Antonio Munoz fogja irányítani a Győrt. A Rába-parti klub közleményéből kiderül, hogy Ibón Arrieta személyében egy pályaedzővel bővült a szakmai stáb. Munoz másik másodedzője Lipták Zoltán lesz, a kapusokat Sebők Zsolt készíti fel, az erőnléti tréneri feladatokat Gyagya Attila látja el, videóelemzőként Márkus Gábor bizonyíthat.

„Örülök, hogy itt lehetek, nagyon jó érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban. A játékosokkal és a stábbal egyaránt jó dolgozni, izgatottan várom már a bajnoki rajtot” – fogalmazott Ibón Arrieta.

A győri alakulathoz kapcsolódó hír, a csakfoci.hu információi szerint hamarosan leigazolhatják a 12-szeres román válogatott Paul Antont.

KAZINCBARCIKA

Pinte Patrik a Kazincbarcikában folytatja a karrierjét. A 26 esztendős támadó a Slovan Bratislava együttesében nevelkedett, korábban a Haladásban is szerepelt, legutóbbi állomáshelye pedig a Zlate Moravce volt. Pintével kétéves szerződést kötött a Barcika.

KOZÁRMISLENY

Kozics Barna tavaly nyáron igazolt a III. Kerület csapatához a Kozármislenytől. A 26 éves futballista az új idényben ismét a kozármislenyi gárdát fogja erősíteni.

„Hatalmas öröm egy év után visszatérni! Végig figyelemmel kísértem a csapat eredményeit, innen is gratulálni szeretnék a srácoknak a bennmaradáshoz. Az idei szezonra a célom, hogy a legjobb tudásommal segítsem a csapatot a kitűzött céljai elérésében. Hiszem, hogy be tudjuk bizonyítani, hogy nem véletlen maradt bent a csapat és, a másodosztályban van a helye!” – nyilatkozta Kozics.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC