nb1.hu

A Shamrock-recepttel főzne Fehérváron Máté Csaba

Javításra készül Grzelak a csapatával. 

Vasárnap délután a Ferencváros a Fehérvár FC vendége lesz az NB I 2. fordulójában. A csapatok 111. mérkőzésükre készülnek. A két edző elárulta, milyen esélyekkel várják a találkozót. 

 

“Az első bajnoki meccs mindig nagyon fontos, hiszen ez adja meg az alaphangját a bajnokságnak. Természetesen szeretnénk jól, győzelemmel rajtolni. Két sikeres UEFA Európa Konferencia Liga-mérkőzésen vagyunk túl, fontos, hogy ennek a teljesítménynek legyen folytatása. A Shamrock elleni párharc során sikerült elindulnunk egy jó úton, ezen szeretnénk tovább járni a bajnokságban is. Meg kell nézni, kik bevethetőek a hétvégén, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy csütörtökön egy újabb selejtező vár ránk. Nagy átalakuláson ment keresztül a Fehérvár, sok játékos távozott. Ennek van előnye is, hátránya is. A bajnokság elején nem lehet, vagy legalábbis nagyon nehéz megítélni, hogy ki, milyen játékerőt képvisel. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért!” – nyilatkozta Máté Csaba az FTC megbízott vezetőedzője a klub hivatalos oldalának

 

“A héten természetesen kielemeztük az újpesti mérkőzést, jó intenzitású edzéseink voltak, valamint Siófokon tartottunk egy csapatépítő programot is, ami szintén fontos volt a csapat építése szempontjából, így azt gondolom, jól sikerült a heti munka. A korábbi nemzetközi tapasztalataim alapján a kupasorozatok ezen időszaka még nem vesz ki olyan sokat egy csapatból, mint például egy őszi csoportkörös szereplés, így nem foglalkoztunk azzal, hogy a Ferencváros még csütörtök este pályán volt és ez mit jelenthetne a vasárnapi bajnokira nézve. Úgy látom, hogy az FTC erősen tért vissza a pályára a Klaksvík elleni BL-selejtezős kiesés után, azóta két jó mérkőzésen vannak túl a Shamrock Rovers ellen. Magasan képzett játékosaik vannak minden posztra, így nehéz ellenfélre számítok, de ez egyben egy jó lehetőség nekünk is a javításra a múlt heti meccs után” – jelentette ki  Bartosz Grzelak a Fehérvár vezetőedzője a klub hivatalos oldalának. 

 

A találkozót 17: 45 -tól rendezik a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC