nb1.hu

A Sepsi elnöke a két magyar játékos szabálysértéséről és Storck menesztéséről beszélt

Diószegi László még nem küldte volna el a korábbi magyar szövetségi kapitányt.

Nemrégiben Varga Kevin és Kecskés Ákos távozása komoly fegyelmi vétségek következménye volt a Sepsi OSK-nál.

Bulizott a két magyar válogatott játékos, Bernd Storck kirakta őket a csapatból

A sepsiszentgyörgyi klub elnöke, Diószegi László a Csakfocinak adott interjújában a két szabálysértő játékos szerződésbontásáról beszélt.

„A két játékostól jó viszonyban váltunk el, viszont másodszorra szegték meg a belső rendszabályzatot, így úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink. Ha nem lett volna ez a kihágás, természetesen maradtak volna a klubnál, hiszen rengeteget dolgoztam azon, hogy magyarországi magyar játékosokat is alkalmazzunk a klubban.”

Storck részéről maradtak volna, ez az én döntésem volt. Mindig azt mondjuk, hogy őszinte klub vagyunk; ami a szívünkön, az a szánkon. Én döntöttem így, mert példát kellett statuálni. Első a klub, második a csapat, harmadik az egyén – ez a legfontosabb.

Nem sokkal később Bernd Storck szerződését is felbontották közös megegyezéssel, akit a klubelnök még nem küldött volna el.

„Tavaly nagyon jó eredményeket értünk el vele, rövidtávon rengeteg pluszt adott a csapatnak, személy szerint én is sokat tanultam tőle. A döntés úgy született, hogy a klubvezetés 85 százaléka azt akarta, hogy edzőváltás legyen. Én abba a 15-be tartoztam, amelyik még várt volna, de a többség máshogy döntött. Mivel így alakult a megbeszélés, így közöltem vele, hogy megválunk tőle.”

A pocsékul rajtoló Sepsi OSK azóta 3-0-ra legyőzte a Botosani csapatát és felugrott a tabella 11. helyére.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC