nb1.hu

A PMFC két játékost igazolt, erősített a bajnokcsapat is

Nem tétlenkednek az NB III-as gárdák.

A következő idényben Sági Milán és Rabatin Richárd is az NB III-ra készülő PMFC-ben fog futballozni. A hamarosan 29. születésnapját ünneplő Sági nem ismeretlen közegbe kerül, mivel 2019 és 2022 között már szerepelt a pécsi gárdában.

„Végtelen boldogsággal tölt el, hogy ismét hazatérhettem. Mindig is Pécs és a PMFC jelentette számomra az igazi otthont. Sokat jelent számomra a klub, ezért nem is volt kérdés, hogy újra itt játsszak. Jól érzem magam, sok az ismerős játékos az öltözőben, ráadásul remek közösség van kialakulóban. Mindenki azért dolgozik, hogy minél előbb rálépjünk az eredményesség újtára a bajnokságban. Ehhez a legjobbunkat kell nyújtanunk, amihez óriási szükségünk lesz a szurkolóink hagyományosan szenvedélyes támogatása is az idény során”mondta Sági, aki az NB I-ben 7 meccsen jutott szóhoz, legutóbbi gárdája pedig a Tiszakécske volt.

Rabatin az előző szezont az Ajkában kezdte meg, majd télen a BVSC-hez igazolt.

„Örülök, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klubnál játszhatok. Korábban már volt lehetőségem együtt dolgozni Aczél Zoltánnal, és hamar kiderült, hogy hasonló a felfogásunk a labdarúgás terén. Azóta is tartottuk a kapcsolatot, pécsi kinevezését követően leültünk, hogy felvázolja nekem az elképzeléseit. Egyből megtetszett a koncepciója, majd pedig megtapasztalhattam, hogy milyen jó munka folyik az egyesületnél. Egyre inkább alakul a keret, s bízom benne, hogy mihamarabb csapattá érünk. Eddigi pályafutásom alatt megszerzett tapasztalataimmal szeretnék állandóságot nyújtani a pályán, annak érdekében, hogy segítsem a gárdát, hiszen közös célunk nem más, hogy eredményesek legyünk” – nyilatkozta a 24 éves középpályás.

A Putnok idén bajnok lett az NB III Északkeleti csoportjában, ám a Szentlőrinc elleni osztályozót elbukta, így nem jutott fel az NB II-be. A bajnokcsapat ezúttal Csiki Norbert visszatérését jelentette be. A 26 éves védő a 2022/23-as idényben 21 meccsen jutott szóhoz a putnoki együttesben. Csiki a Karcagtól érkezett a putnokiakhoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC