nb1.hu

A Pécs korábbi edzője érkezett, teljes átalakuláson megy keresztül az MTE

Hat új igazolás mellett rengeteg távozó.

Nagy átalakuláson esett át a Credobus Mosonmagyaróvár első csapata. Az északnyugati klubhoz a másodosztályból való kiesést követően új szakmai stáb érkezett, valamint a nagy számú játékosmozgás is történt.

Az előző szezon csapatából távozott MTE szakmai stábja, Nagy Ádám, Nagy Szilárd és Veress Balázs. A játékosok közül Slakta Balázs, Szabó Bence, Vukasovic Marko, Végső Előd és Papp Szilárd is elköszönt a mosonmagyaróvári csapattól, valamint a kölcsönjátékosok visszatértek csapataikba: Auerbach Martin, Tullner Péter, Pukhtieiv Maksym, Deákovits Richárd, Radics Márton Papp László, Bekker Roland és Csóka Dominik.

Új szakmai stábbal kezdte meg a felkészülést az MTE: a korábban a PMFC-nél is megforduló Weitner Ádám lett a csapat vezetőedzője, munkáját Lazar Stanisic asszisztens edző és Boros Tamás kapusedző segíti. Számos új játékos is csatlakozott a kerethez: Kövesdi Péter, Lasz Szabolcs, Mayer János, Pongrácz Viktor, Pap Márton és Oláh László. A fiatalok közül az első csapatnál kezdte meg a felkészülést Monda Noel, Mayer Marcell, Gaál-Horváth Kristóf, Sipos Bence, Hilmer Patrik, Vedrődi Tamás és Borsodi Bálint is.

Az MTE 1904 az első felkészülési mérkőzését hazai pályán játssza július 6-án, szombaton 10 órakor a Komárom VSE csapatával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC