nb1.hu

A nemzetközi lapok keményen kritizálták a magyar válogatottat

Szoboszlait sem kímélték.

A magyar válogatott Svájccal találkozott a németországi Eb-n szombaton. A mieink első csoportmeccse nem sikerült jól, hiszen a svájciak 3-1-re nyertek.

Egy gyenge és egy jobb félidő, későn ébredtünk Svájc ellen

A lefújást követően a különböző nemzetközi lapok nem bántak kesztyűs kézzel a nemzeti együttesünkkel. A svájci sport.ch portál a találkozó vesztesének Szoboszlait tartja. A cikk szerzője szerint a csapatkapitányunk ezen a mérkőzésen gyakorlatilag láthatatlan volt.

Köztudott, hogy Marco Rossi legénysége legközelebb szerdán Németországgal találkozik. A Bild cikke arra világít rá, hogy ettől a magyar csapattól nem kell tartania a házigazdának. Azért a német lap hangsúlyozza, hogy a Nationalelf a legutóbbi három mérkőzésen nyeretlen maradt a magyarok ellen.

A gazzetta.it tudósítása a címben kiemeli, hogy a magyar válogatott horrorvédekezés miatt maradt alul. Az AS sem dicsérte a játékosainkat. A spanyol portál szerint nemzeti együttesünk gyengén játszott, így maximum a harmadik helyben bízhat. Javier Hernández úgy véli, szerencse, hogy Szoboszlait a hangosbemondó bemutatta a kezdő sípszó előtt, hiszen ha ez nem történik meg, sokaknak fel sem tűnt volna az, hogy a pályán van.

Bízunk benne, hogy a kritikusoknak csattanós választ adnak Szoboszlaiék a folytatásban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC