nb1.hu

A németek vb-ezüstérmes kapusa szerint Neuert otthon kellett volna hagyni

Manuel Neuer mostanában többször is bizonytalankodott a német válogatott kapujában, de Julian Nagelsmann szövetségi kapitány a Görögország elleni felkészülési mérkőzés után tisztázta, hogy számára nem kérdés, ki védi a Nationalelf kapuját.

Megvédte a hibázó kapusát a német szövetségi kapitány

A Kicker német sportoldal egyik felmérése szerint a több mint százezer megkérdezett szurkoló 82 százaléka szavazott arra, hogy Marc-André ter Stegen legyen a német válogatott kezdőkapusa. Ulrich Stein, az 1986-ban vb-ezüstérmet szerző korábbi német válogatott hálóőr úgy véli, Neuert nem is kellett volna nevezni az Eb-keretbe.

Ha már kivitte az Eb-re Manuel Neuert, őt kell védetnie. De sportszakmai szemmel nézve, nehéz szívvel, a józan észre hallgatván otthon kellett volna hagyni, a felkészülési meccseken látott bakijai miatt.

Stein szerint a jövő tehetsége, Alexander Nübelnek – aki az utolsó pillanatban került ki a keretből – kaphatott volna lehetőséget, akár a 34 éves Oliver Baumann helyett.

NÉMETORSZÁG végleges Eb-kerete

Ter Stegen egyébként elfogadja a kapitány döntését, de csalódottnak érzi magát és kiábrándítónak tartja, hogy ismét csak cserekapusként számítanak rá – szólalt meg a ügyben a Barcelona kapusa.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC