nb1.hu

A Nagykanizsa edzője megüzente, mire készüljenek a Siófokra látogatók

Nosztalgiarangadó volt a javából.

Igazi nosztalgiarangadót rendeztek az NB III Délnyugati-csoportjának első fordulójában. A korábban az élvonalban is szereplő Siófok a szintén volt élvonalbeli Nagykanizsát fogadta. A mérkőzésen kiütközött az előzetesen is ismert tény, hogy a hazaiak körülményei nehezebbek.

Kondor Kristóf révén a nagykanizsaiak már a 6. percben megszerezték a vezetést. Az őt váltó Török László 90 perccel később állította be a végeredményt. A találkozó lefújása után a két szakvezető értékelte a mérkőzést. A hazaiak szakvezetője a sonline.hu-nak, míg a vendégeké a zaol.hu-nak nyilatkozott.

Mészáros József

„Megmondom őszintén, ennél rosszabbra számítottak az előzmények ismeretében, lévén négy meghatározó játékosom sem léphetett pályára a hazai idénynyitón. A vendég kanizsaiak gyorsan megszerezték a vezetést, s el kell ismerni, az első játékrész az övék volt. A második félidőre aztán megváltozott a mérkőzés képe: jó 10 perc alatt három helyzetünk is volt, ám nem sikerült betalálnunk. Ahelyett, hogy egyenlítettünk volna, a hosszabbítás hosszabbításában, a 96. percben kaptunk még egy gólt.”

Gabala Krisztián

„Szervezett csapat ellen megérdemelt győzelmet arattunk. Az első félidő nagyon jó volt, akkor lezárhattuk volna a találkozót, de kimaradt két-három helyzet. A második félidő nehézzé vált, mert nem vagyunk még olyan állapotban, hogy az ilyen meccseket simán lehozzuk. Nagy sikernek tartom, amit elértünk, mert innen nem sok csapat távozik majd három ponttal.”

Siófok–Nagykanizsa 0–2 (0–1)

Siófok, városi stadion, 800 néző. Vezette: Kovács G.

BFC Siófok: Hutvágner G. – Németh B., Szaka A. (Mácsik D., a 63. percben), Mayer M. (Balogh B., a szünetben), Horváth A., Major Sz., Bodor Z., Pécseli Sz., Rácz D. (Nimsz Á., a szünetben), Králik P., Maka A. (Saja A., a 85. percben). Vezetőedző: Mészáros József.
FC Nagykanizsa: Verpecz I. – Kovalovszki M., Godzsajev-Telmán R., Vukk Zs., Kondor K. (Török L., az 54. percben), Gránicz P. (László D., az 54. percben), Szökrönyös D., Terbe B., Lőrincz B. (János N., a 85. percben), Szanyi K., Ekker M. Vezetőedző: Gabala Krisztián Ferenc.
Gólszerzők: Kondor K. (a 6. percben), Török L. (a 90 + 6. percben).

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC