nb1.hu

A mesterhármasig jutó Gazdag a szurkolókat is méltatta

Fontos győzelmeket aratott a Philadelphia Union.

Remek hetet zárt a Philadelphia Union, mivel előbb a New England elleni meccsen nyert 5-1-re, míg ma a Nashville együttesét győzte le 3-0-ra az MLS-ben. Utóbbi összecsapás hőse Gazdag Dániel volt, mivel a magyar válogatott labdarúgó triplázott.

„Nagy szükségünk volt erre a két győzelemre. Az már csak hab a tortán, hogy a New England ellen Tai Baribo, most pedig én jutottam el a mesterhármasig. Sokat jelenthet ez a két diadal, mivel ezt megelőzően eléggé szenvedtünk, bár a sérülések is megnehezítették a dolgunkat. A szurkolóink fantasztikusak ebben a szezonban, olykor jobb teljesítményt nyújtanak, mint mi. Hálásak vagyunk nekik, és azt kérjük tőlük, hogy a jövőben is jöjjenek ki a mérkőzéseinkre, mi pedig értük is megteszünk mindet a pályán” – nyilatkozta a lefújás után Gazdag, aki végigjátszotta az összecsapást.

Gazdagék tíz nyeretlen bajnoki után sorozatban második győzelmüket aratták, és ezzel feljöttek a tizedik helyre a keleti főcsoportban, és egy pont választja el őket a rájátszást jelentő helytől.

A Sporting Kansas City St. Louis City elleni mérkőzése 1-1-es remivel végződött. A Sporting gárdájában Sallói Dániel végig a pályán volt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC