nb1.hu

A magyar válogatott új sztárja reagált a róla készült mémekre

Ádám Martin elmondta, mi lehet a kulcs a németek ellen.

A Svájc elleni vereség után vasárnap délután Ádám Martin vett részt egy sajtótájékoztatón. Először a szombati összecsapás volt a téma.

„A hangulattal nem lesz gond, bár nyilván a meccs után szomorúak voltunk. Egymás között már átbeszéltük a dolgokat, tudjuk, hogy mik voltak a hibák. Nem sikerült jól a rajt, főleg az első félidő miatt lehetünk csalódottak, a második félidő már jobban nézett ki, de már a németek elleni meccsre fókuszálunk. Főleg azon kell változtatnunk, hogyan kezdünk el egy meccset” – fogalmazott Ádám.

Az NB1.hu is beszámolt arról, hogy Ádám kis túlzással sztár lett az interneten. A róla készült mémek szintén szóba kerültek.

„Természetesen egy-kettő visszajut hozzám, néhány mémen jókat szoktam röhögni. Így születtem, ilyen testalkatom van, bár azt nem mondom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem, de van egy fizimiskám és genetikám, amin változtatni nem tudok. Ha a németeknek győztes gólt rúgok, nem azért lesz, mert nézem ezeket a mémeket” – jelentette ki mosolyogva a csatár.

Ádám Martin internetes sztár lett – pedig csak pályára lépett az Eb-n

A mieink szerdán a házigazda németek ellen javíthatnak. Ádám rávilágított arra, hogy mi lehet a kulcs.

„A németek elleni meccsen kompaktabbnak kell lennünk, a csapatrészeknek jobban együtt kell lenniük, továbbá a presszinget együtt kell elkezdenünk. A 2021-es Eb-n már megmutattuk, hogy fel tudjuk venni a versenyt a németekkel, sőt, 2022-ben kétszer is veretlenek maradtunk ellenük a Nemzetek Ligájában. Ha egymásért küzdünk, ilyen csapatok ellen is fel lehet venni a kesztyűt. Minden bizonnyal a németeknél lesz többet a labda, míg mi többet fogunk védekezni. A kontrákat úgy kell vezetnünk, hogy ezekből betaláljunk” – hangsúlyozta a 29 éves labdarúgó.

A Németország-Magyarország meccs szerdán 18 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC