nb1.hu

A magyar válogatott középpályását csapatkapitányi karszalaggal marasztalják

Mégis marad a Barnsley játékosa?

Az elmúlt hetekben több csapattal is szóba hozták Callum Styles nevét.

Angol klubok vinnék a ‘leárazott’ magyar válogatott játékost

A hírek szerint a Birmingham City még mindig erősen érdeklődik a magyar válogatott középpályása iránt. A bal oldali szélső védő posztján egyébiránt hiányt szenvedő Barnsley vezetőedzője, Darren Clarke elmondta, hogy még nem született megállapodás a két klub között.

„Nagyon jót beszélgettem Stylesy-val, mindketten tisztában vagyunk a jelenlegi helyzettel. Amíg a csapatnál van, szeretné teljes erőbedobással folytatni a munkát. Egyelőre ő a mi játékosunk, ez ilyen egyszerű, aztán majd meglátjuk, mi lesz.”

Az angol harmadik vonalban szereplő Barnsley FC két alacsonyabb osztályú ellenfél után a La Ligában bennmaradó Mallorcával játszott felkészülési mérkőzést pénteken. A 1-0-s végeredményt már a 19. percben beállította a Bundesligából a spanyol együtteshez igazoló Takumi Asano.

Az edzőtáborhoz három héttel később csatlakozó Callum Styles a cserepadon kezdte a meccset, de a félidőben pályára küldte őt Clarke, sőt! Nem sokkal később a csapatkapitányi szalag is rákerült a 24 éves magyar játékos karjára. Ez pedig jelzésértékű lehet, hogy számítanának rá a következő idényben is. Persze minden megváltozik, ha a Birmingham City kicsengeti a 2,5 millió eurós kivásárlási díjat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC