nb1.hu

A magyar válogatott játékos gólja a győzelemhez igen, a továbbjutáshoz nem volt elég

Öt légiósunk is pályára lépett csütörtökön.

EURÓPA-LIGA
Bolla Bendegúz
ismét ott volt az SK Rapid kezdőjében és végigjátszotta a Braga elleni visszavágót. Az odavágón 2-1-es portugál győzelem született, a bécsi visszavágón 2-2-es döntetlent született, tehát a Braga jutott a főtáblára.

3-0-s előnnyel érkezett Topolyára a Maccabi Tel-Aviv, az izraeliek már az első félidőben ugyanennyit lőttek Dean Klafuric csapatának. Sós Bence a 71. percben lépett pályára és a hosszabbításban a magyar támadó gólpasszt adott. A meccs vége 5-1 (összesítésben 8-1) lett a Maccabinak.

KONFERENCIA LIGA
A Wisla Krakkó a Cercle Brügge elleni 6-1-es vereségre egy 4-1-es idegenbeli győzelemmel válaszolt, de ez sem volt elég a továbbjutáshoz. A lengyel másodosztályú csapatban Kiss Tamás kezdőként 74 percig volt pályán, és csapata második gólját a magyar játékos szerezte.

Gól nélküli első mérkőzést követően 1-1-es döntetlent játszott a svájci St. Gallen a török Trabzonspor otthonában. Csoboth Kevin a találkozó 61. percében állt be csereként, és a góltalan hosszabbítást követően a büntetőrúgások végén örülhetett, hiszen 5-4-es összesítéssel a svájci csapat jutott tovább.

Lang Ádám a 73. percben csereként állt be az 1-0-s vereséget szenvedő Omonia Nicosia csapatába, amely így is sima 6-1-el bejutott a KL főtáblájára.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC