nb1.hu

A magyar származású csatár elintézte Stylesékat, Szalaiék nagy skalpot gyűjtöttek

ANGLIA

A Championship 40. fordulójában a szebb napokat is látott Blackburn Rovers az AFC Sunderland otthonába látogatott. A vendégek kezdőcsapatában ott volt Callum Styles, akire ezúttal balhátvédként számított Mike Dodds.

A találkozó első gólja fél óra elteltével született, a Blackburn magyar származású támadója, Sam Szmodics lőtt a hálóba. Az ír válogatottat választó csatár 7 perccel később ismét betalált, megszerezvén a 29. gólját a szezonban. A vendégek a szünet után sem vettek vissza a tempóból és a második játékrész elején gyorsan lőttek még kettőt. A Sunderland szépítőgólját a 77. percben az a 16 éves Chris Rigg szerezte, aki a magyar U17-es válogatott ellen is betalált a múlt héten. Szmodics a végén még egy látványos gólpasszt is kiosztott, 5-1-re ütötte ki a Sunderlandet a Blackburn. Callum Styles végig a pályán volt.

SVÁJC

A svájci élvonal 29. fordulójában Szalai Gáborral a kezdőben lépett pályára a Lausanne a Grasshoppers vendégeként. A meccset a 15. percben Dabanli fejesgólja döntötte el, és a rangadót végigjátszó magyar védő csapata már 8. a tabellán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC