nb1.hu

A magyar bajnok veretlenül jutott a BL kieséses szakaszába

Hétvégén jön a kieséses szakasz.

Az első játéknapot követően is pályára léptek a magyar csapatok.

Második csoportmérkőzését is győzelemmel zárta a National Iron Team együttese a Socca Bajnokok Ligájában. A litván FK Fortitudo elleni 2-1-re végződő összecsapáson Sós Márkó és Németh Marci voltak eredményesek. A NIT már biztos továbbjutóként várták az esti BJM elleni utolsó csoportmérkőzést, ahol 1-1-es döntetlen született.

A ‘J’ csoport péntek esti rangadóján Sós Márkó találatával vezetést szerzett a szigetszentmiklósi együttes, azonban a lengyel rivális a második játékrész végén egalizálni tudott, ezzel elhappolva Bartucz Martinék orra elől a csoport első helyét. Ezzel az eredménnyel a magyar bajnok a csoportja második helyén lépett tovább a szombati egyenes kieséses szakaszba.

Szoros mérkőzésen 2-1-re kikapott utolsó csoportmérkőzésén az Albidok FC – Kartal a bulgáriai DXC-től, a magyar csapat találatát Puskás Ádám szerezte. Az eredménynek köszönhetően Rozman Sándorék a ‘B’ csoport harmadik helyén végeztek négy ponttal, de az esti meccsek úgy alakultak, hogy a négy legjobb csoportharmadik egyikeként az Albidok is továbbjutott.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC