nb1.hu

A londoni sztárcsapat szombaton közelről figyelheti kiszemeltje, Kerkez Milos játékát

Az Arsenal is ott van a fiatal magyar szélső érdeklődői között.

A magyar válogatott októberi meccseit sérülés miatt kihagyó, de a hétvégén jó eséllyel újra bevethető Kerkez Milos több topcsapat figyelmét felkeltette az utóbbi időben. Szombaton az angol Premier League-ben a Bournemouth az Arsenalt fogadja, a Sports Courant a BBC Sport értesüléseire hivatkozva a mérkőzést felvezető cikkében a 20 éves magyar balhátvédre helyezi a fókuszt, szúrta ki az nso.hu.

Kerkez Milost a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool mellett a Bournemouth szombati ellenfele, az Arsenal is szívesen látná a soraiban. Az SC írása szerint a londoniak menedzsere, Mikel Arteta számára ideális célpont lenne a 20 millió euróra taksált magyar szélső.

„A húszéves balhátvéd meghatározó játékossá, a csapatjáték létfontosságú elemévé nőtte ki magát a PL-ben. Korát meghazudtoló taktikai érettségről, tudatosságról tett tanúbizonyságot. Legyen szó a gyors kontrák elleni védekezésről vagy az előrefutásairól, melyekkel a támadójátékot segíti.”

Azon képessége kelthette fel Mikel Arteta figyelmét is, hogy egyensúlyba tudja hozni a támadó és védekező feladatokat. Ez a kettős képesség az, ami miatt felfigyeltek rá a topklubok, köztük az Arsenal is.

A szerző ezután kifejti, hogy a 2023 nyarán szerződtetett magyar játékosnak még nem kell siettetnie a klubváltást, ugyanis a Bournemouth csapatánál, Andoni Iraola irányítása alatt minden adott a további fejlődéséhez, mielőtt megtenné a következő lépést karrierjében.

Kerkez ebben az idényben csapata mind a hét bajnoki meccsén kezdett. amiből ötöt végigjátszott.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC