nb1.hu

A Loki korábbi sikeredzője reagált Dzsudzsák kirohanására és az ultrák viselkedésére

Máté Csaba helyzete szintén szóba került.

Köztudott, hogy a DVSC szombaton 5-0-s zakóval zárta a Paks elleni bajnokit a Nagyerdei Stadionban. A súlyos vereség után eléggé elszabadultak az indulatok, mivel az ultrák levetették a mezt a játékosokról, emellett Dzsudzsák Balázs Megyeri Balázs interjúját zavarta meg.

„Gyertek ki! Megyó, fejezzétek be a riportot! Fejezzétek be a riportot, menjetek ki! Nem a tévé az első, hanem a klub! Engedjétek ki!” – ordította a Loki csapatkapitánya.

Feszültség a Lokinál: Dzsudzsák megzavarta csapattársa nyilatkozatát, az ultráknál betelt a pohár

Az eseményekről Supka Attila a sportal.hu-nak mondta el a véleményét.

„Nem értek egyet a szurkolókkal. Szerintem nem helyénvaló, hogy levetették a mezt, nekik jóban-rosszban a csapat mellett kellene állniuk. Mindenki eltérően reagál egy ilyen eredményre, máskor is láthattuk, hogy Dzsudzsák hevesebb habitusú, de ez esetben nem ez volt a helyes megoldás” – mondta a Loki korábbi sikeredzője, aki kétszer is bajnoki címig vezette a cívisvárosi gárdát.

Érdekesség, hogy Máté Csaba irányításával még nem szerzett pontot a DVSC.

„Nem edzőkérdés, hogy a klub így szerepel. Nem tudjuk, a csapaton belül mi történik, a játékosok hogyan fogadják el őt. A probléma már a nyárra visszavezethető, amikor a Debrecen meghatározó játékosokat engedett el, akiket nem tudott megfelelően pótolni. Összefogás kellene a csapaton belül, harcosabb játék, mert azt láthattuk, hogy a második gólt követően teljesen szétesett a Loki” – mutatott rá Supka Attila.

A debreceniek szombaton a Vidi otthonában fognak vizitálni.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC