nb1.hu

A Loki csapatkapitánya az edzőváltásról beszélt és üzent a szurkolóknak

Dzsudzsák Balázs reagált az elmúlt napok történéseire.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szrdjan Blagojevics két év után távozott a Loki kispadjáról.

Megerősítés: Blagojevics távozott a DVSC-től, Dombi Tibor a megbízott edző

A debreceni együttes csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a klubhonlapnak adott interjújában beszélt az elmúlt napok történéseiről.

„Sajnos eseménydús héten vagyunk túl. Egy edzőváltás sosem jön jókor, de egy mondhatni jó rajtot követően Újpesten kicsúcsosodott egy olyan teljesítmény, amely sem csapat, sem szurkolói szinten nem elfogadható. Egyből a lefújás után volt egy nagyon korrekt beszélgetésünk az ultrákkal, akik semmi mást nem kértek, csak hogy azt a Debrecent lássák, amely csúszik-mászik és mindent megtesz a siker érdekében.”

A 109-szeres magyar válogatott középpályás reagált a sajtóban megjelent hírekre is, miszerint szerepet játszott volna a szerb edző távozásában.

Egy edzőváltás során általában mind a két fél hibás. Komoly klubvezetésről beszélünk, amely tisztában van egy edzőváltás súlyával. Kissé cinikusan azt is mondhatnám, köszönöm, ha valaki azt feltételezi, hogy én döntök egy edző kilétéről, de ez nyilván nem így van. Mindig is azon voltam és vagyok lassan már 14 éve szinte mindig csapatkapitányként, hogy minden edzőt segítsek a siker és a csapat jobb szereplése érdekében.

Dzsudzsák Balázs a Loki jövőjére is kitért.

„Az elmúlt két évben begyakoroltuk azokat a taktikai elemeket, melyekről nehéz váltani. Nincs könnyű helyzetben senki, sem a játékosok, sem Dombi Tibi és a stábja, de érezhető, hogy mindenki szeretné félretenni az újpesti kudarcot. A már sokszor említett erős és összetartó öltözőnek most kell előrelépni és még jobban összetartani, mert csak mi tudjuk ezt a helyzetet megoldani. Azon vagyunk, hogy egy mindent beleadó, teljes alázattal és szívvel küzdő Debrecent lássanak a szurkolók szombaton.”

A DVSC szombat délután a ZTE ellen javíthat.

Edzőt keres a DVSC: Máté Csaba reagált a róla szóló hírekre

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC