nb1.hu

A Liverpoolt is megjárt válogatott védő az NB II-n belül vált csapatot

Hatalmas NB I-es rutinnal rendelkező játékost igazolt az NB II-be feljutó Szentlőrinc SE.

Poór Patrik a szülővárosában, Győrben kezdett futballozni, majd 13 évesen a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiára került. Amellett, hogy a kék-fehéreknél végigjárta a ranglétrát, két szezon erejéig a Liverpool akadémiáján fejlődhetett. A felnőtt mezőnyben az MTK-nál mutatkozott be: a 2011/12-es idényben pályára lépett az NB II-ben, egy évvel később pedig már az élvonalban kapott lehetőséget.

Poór játszott a Puskás Akadémia, a Paks és a Debrecen színeiben is az első osztályban (összesen 176 NB I-es meccse van), 2014-ben pedig az Oroszország elleni barátságos mérkőzésen debütált a válogatottban. Az előző szezont az NB II-es BVSC-Zuglónál töltötte, ahol 12 találkozón lépett pályára.

Poór Patrik mellett egy magyar korosztályos válogatottakat is megjárt támadó középpályás is csatlakozott a kerethez.

Tarcson Ákos Kaposváron kezdett futballozni, majd a Puskás Akadémián pallérozódott. Ezt követően 2018 nyarán a Honvédhoz került, ahol a 2021/22-es szezonban bemutatkozott a felnőtt mezőnyben is: az NB III-as csapatban kapott lehetőséget, és bár edzőmeccseken pályára lépett az első gárdában, tétmérkőzésen nem kapott játéklehetőséget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC