nb1.hu

„A legkisebb hibáknak is nagy következményei vannak” – az FTC edzője Varga Barnabásról is beszélt

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Midtjylland ellen és búcsúzott a Bajnokok Ligájától.

Izlandi kapusbravúrok akadályozták meg a Ferencváros győzelmét és BL-továbbjutását

A találkozó utáni sajtótájékoztatón az FTC holland trénere, Pascal Jansen értékelte a látottakat.

Én tavaly nem voltam itt, így én nem koncentrálok a tavalyi Klaksvík elleni kiesésre, én a mostani Bajnokok Ligája kiesés miatt szomorkodom.

„A fiúk tudnak játszani, sok volt a mozgás, magabiztosak voltunk. A két első félidőben jobbak voltunk, de a BL brutális, a legkisebb hibáknak is nagy következményei vannak. Ez így volt múlt héten is, egy kis hiba után kaptuk az első gólt. Most meg akartuk mutatni magunkat, hogy gyorsan tanulunk, ez látszott is az első félidőben. De a továbbjutáshoz gólok is kellenek, voltak bőven kidolgozott helyzeteink, azok kihasználása nélkül viszont nagyon nehéz.”

Jansen kitért Varga Barnabás visszatéréséről is szót ejtett.

„Összeadódnak a dolgok, önök jobban ismerik Barnit, mint én, de azt a múlt szezonban bizonyította, hogy milyen gólképes. Bízom benne, hogy nagyon hamar elkezdi vágni a gólokat, de ez az elmúlt meccseken már nem változtat.”

A Ferencváros vezetőedzője előre szeretne tekinteni.

„Most már a jövőre kell koncentrálni. Nem a bekapott gól okozott gondot, a 25. perc környékén már fordult a meccs, több esélyük, több labdabirtoklásuk volt a dánoknak, mint szerettük volna. Dibusz Dénes védései nagyon kellettek ebben a szakaszban. A második félidő elején két hatalmas helyzetünk volt, a dán kapus Rommens lövésénél hatalmasat védett, épp vonalban voltunk. Aztán olyan gól kaptunk, amilyet nem kellett volna, utána kockáztattunk, változtattunk a felálláson, nagyon kinyíltunk. Még sok munka van abban, hogy a teljes mérkőzést kontrolláljuk, főleg ezen a szinten.” (ulloi129.hu)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC