nb1.hu

A Kozármisleny leigazolta a DVSC és a ZTE fiatal játékosát

És még két 2005-ös születésű labdarúgót.

Kócs-Washburn Erik személyében egy 21 éves támadóval erősítette keretét a HR-Rent Kozármisleny. A magyar-amerikai kettős állampolgárságú labdarúgó tavasszal az NB I-es Mezőkövesd együttesében szerepelt kölcsönben, 7 elsőosztályú mérkőzésen lépett pályára.

A korábban a Debreceni VSC kötelékébe tartozó labdarúgó a 2023/24-es őszi szezonban 15 NB III-as bajnoki mérkőzésen lépett pályára a DVSC II színeiben és 9 gólt szerzett. A 2022/23-as bajnoki szezonban tavasszal szerepelt a kis Lokiban, ahol 17 NB III-as mérkőzésen 7 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

Kócs-Washburn Erik 2 évre kötelezte el magát Kozármislenyben.

A HR-Rent Kozármisleny egy 2006-os születésű labdarúgót is igazolt Lengyel Noel személyében – a fiatal-szabálynak jövőre is megfelelő védővel hosszú távon tervez a klub, három évre szerződött Kozármislenybe Zalaegerszegről, de az első félévében az NB III-ban szereplő PMFC csapatát fogja erősíteni egy kölcsönszerződés keretében. Lengyel már több alkalommal pályára lépett az U17-es és az U18-as magyar válogatottban.

Barkóczi Benedek és Lépő Kristóf az MTK-tól érkezik a Kozármislenyhez – mindketten 2005-ös születésű labdarúgók, Barkóczi már tavaly ősszel bemutatkozott csapatunknál, akkor a Tiszakécske ellen gólt is rúgott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC