nb1.hu

A korábbi Haladás-játékos gólja három pontot ért a Vasasnak

Fantasztikus vendég szurkolás: remekül helyt állt a Haladás Angyalföldön.

Az NB II 32. fordulójának zárómérkőzésén a bizonytalan jövőképpel rendelkező Haladás a feljutásért harcoló Vasas otthonába látogatott.

A 15. percben Tóth robogott el a jobb szélen, Jagodics csak szabálytalanul tudta megállítani a tizenhatoson belül. A büntetőt maga a sértett végezte el, de Pálfi remekül érezte a sarkot és kivédte Tóth tizenegyesét. A 28. percben Doktorics egy remek átlövéssel vezetést szerzett a Vasasnak, 1-0. A Haladás korábbi játékosa nem ünnepelt a gólja után.

A második félidőben kiegyensúlyozott mezőnyjáték volt jellemző, enyhe hazai fölénnyel. A vendég szurkolók viszont megállás nélkül buzdították a Haladás játékosait. A 67. percben Baráth fejesét védte bravúrral Pálfi. A 84. percben Rácz egyenlíthetett volna egy szép vendég támadás végén, de a lövése elgurult a kapu mellett. A hajrában felbátorodott a szombathelyi csapat, de végül az angyalföldiek lehozták kapott gól nélkül a találkozót.

A Vasas ismét visszavette a második helyet a tabellán a Győri ETO-tól.

Merkantil Bank Liga, 32. forduló:
Vasas FC Szombathelyi Haladás  1–0 (1–0)
Bp, Illovszky Rudolf Stadion, 1865 néző, v.: Csonka
Gólszerzők: Doktorics (28.)
Vasas: Jova – Pávkovics, Baráth, Ódor – Bakti (Girsik, 62.), Hinora (Vida M., 83.), Berecz, Urblík, Doktorics – Radó (Bukta, 73.), Tóth M. Vezetőedző: Gera Zoltán
Haladás: Pálfi – Nyíri (Csernik, 74.), Jagodics, Ene, Bolla – Horváth R., Rácz B. (Jancsó, 85.), Zvekanov (Szakály, 80.), Erdei, Szijjártó (Katona I., 74.) – Mohos (Kelemen, a szünetben). Megbízott edző: Predrag Bosnjak

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC