nb1.hu

A jövő még kérdéses – megszólalt Tom Lockyer, aki Kerkezék ellen esett össze a pályán

Név szerint mondott köszönetet az őt kezelő orvosoknak.

Instagram-posztban mondott köszönetet az őt kezelő orvosoknak Tom Lockyer. A Premier League-ben szereplő Luton Town csapatkapitánya szívleállás következtében összeesett a pályán a Bournemouth elleni december 16-ai bajnoki 65. percében.

Összeesett a csapatkapitány Kerkezék meccsén: friss hírek az állapotáról

Azóta a Luton már hivatalos úton közölte, hogy a walesi játékos jobban van, kiengedték a kórházból és otthon lábadozik. Tom Lockyer 2023 utolsó napján jelentkezett írásával, amelynek elején megírta, hogy jól van a Bournemouth-ban elszenvedett szívleállása után. „Az ok, amiért jól vagyok, az a játékosok, az orvosok és a mentősök hősies cselekedeteinek köszönhető. Hálás vagyok, hogy ekkora hősökkel voltam körülvéve, amikor ez megtörtént velem. Megmentették az életemet. Soha nem felejtem el, amit értem tettek” – írta a 29 éves játékos, aki név szerint is kiemelte az őt segítő orvosokat.

Lockyer azt is hangsúlyozta posztjában, hogy mennyire fontos az újraélesztés technikájának ismerete. A futballista bizonytalanul fogalmazott jövőjét illetően: „Minden tőlem telhetőt elkövetek, hogy segítsek a klubnak. Hogy ezt miként teszem, azt még nem tudni, mivel az új évben fogok találkozni a szakemberekkel.” 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Lockyer (@tomlockyer) által megosztott bejegyzés


Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC