nb1.hu

A Honvédtól érkezett játékos a Szegedhez, gólvágóra csapott le a Kozármisleny

A Tisza-partiak új futballistája debütálhatott az NB I-ben.

SZEGED

Fábiánkovits István a szegedi együttesben folytatja a karrierjét. A 18 esztendős támadó hároméves szerződést kötött a Tisza-parti klubbal. Fábiánkovits a Honvédnak intett búcsút, az előző idényben a kispestiek második csapatában 19 NB III-as bajnokin jutott szóhoz. Május 27-én a Puskás Akadémia elleni meccsen bemutatkozhatott az élvonalban az ifjú játékos.

„Szeretnék minél többet segíteni a csapatnak. Próbálok a legjobb tudásom szerint teljesíteni minden edzésen és mérkőzésen egyaránt. Hallottam, hogy nagyszerű szurkolótábor van Szegeden, remélem sok gólt szerzek majd és akkor sikerül a szívükbe férkőznöm. Centerként érzem a legjobban magam a pályán, de bármit eljátszok, amit a vezetőedző kér” – mondta Fábiánkovits.

KOZÁRMISLENY

Nagy Krisztián újra a kozármislenyi alakulatot erősíti. Nagy korábban 93 bajnokin jutott szóhoz a Baranya vármegyei alakulatban, a fellépéseit 39 góllal zárta.

„Nagyon örülök, hogy visszatérhettem, hiszen Kozármislenyből indult a felnőtt pályafutásom, itt lettem NB II-es labdarúgó. Sok emlék köt ide, itt játszik a csapatban a testvérem is, úgy látom, egy jó csapat formálódik ismét Mislenyben. Szeretném a tapasztalatommal és természetesen a góljaimmal segíteni a csapatot, hogy elérjük a céljainkat” – mondta Nagy, aki a legutóbbi szezonban Kisvárdán játszott.

Nagy NB I-es rutinnal is rendelkezik: 11-szer kapott bizonyítási lehetőséget az élvonalban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC