nb1.hu

A Haladástól igazolt a Szeged, A Puskás Akadémiától a Kozármisleny

Átigazolási hírek az NB II-ből.

KOZÁRMISLENY
Ahogy korábban az NB1.hu megírta, Vajda Roland Ottó személyében egy 2005-ös születésű labdarúgóval bővült a HR-Rent Kozármisleny csapatának kerete, a fiatal védő a Puskás Akadémia csapatától érkezett kölcsönbe.

Vajda 2021-ben igazolt az FK Csíkszeredától a Puskás Akadémiához, ahol első évében 16 évesen már az NB III-as Puskás Akadémia II-ben is lehetőséget kapott. A következő évben, 17 évesen már stabil résztvevője volt a harmadosztályú felnőtt bajnokságnak, ahol 31 alkalommal lépett pályára.

Az előző évben is a Puskás Akadémia NB III-as együttesében szerepelt: a 30 fordulóból 29 alkalommal játszott és 3 gólt szerzett. Két alkalommal pályára lépett az U19-es kiemelt bajnokságban is, így a friss bajnokcsapat tagjának is vallhatja magát!

SZEGED
A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hatodik nyári igazolása a 2005-ös születésű Pruska Dániel. A 19 éves csatár az UTE, az MTK Budapest, valamint a szombathelyi Illés Akadémia utánpótlásában pallérozódott.

Pruska az előző idényben a Haladás második csapatában 27 mérkőzésen 20 gólt szerzett. Kiemelkedő teljesítménye eredményeként bemutatkozhatott az NB II-es csapatban is. Szegedi próbajátéka során háromszor is betalált a felkészülési mérkőzéseken, meggyőzve ezzel a szakmai stábot a közös folytatásról, írják a klub bejegyzésében.

Korábbi magyar válogatott kerettagot igazolt a Tatabánya, az edzőt is meglepte

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC