nb1.hu

„A Fradi szeretett volna leigazolni” – a magyar válogatott szélsője gólerős idényt zárt

Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia válogatott szélsője az NB I 2023/24-es szezonjában 26 mérkőzésen 11 gólt szerzett és kulcsszerepe volt a csapat harmadik helyének megszerzésében. A felcsútiak 30 éves játékosa a csakfoci.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy

„Ha azt nézzük, hogy egy féléves sérülésből jöttem vissza tavaly ősszel és a szezon végére bronzérmesek lettünk és szereztem 11 gólt, akkor ez elég komoly teljesítmény, de nemcsak tőlem, hanem az egész csapattól. Nem görcsöltünk, mindenki tette a dolgát, én szinte balszélsőként játszottam, ezért is értem oda sokszor a kapu elé. Ha még jobb százalékban értékesítem a helyzeteimet, akár 20 gólig is eljuthattam volna.”

A Puskás Akadémia házi gólkirályát korábban az FTC is megkörnyékezte.

Kipróbálnám magam egy erősebb bajnokságban, de nem ez motivál elsősorban. Tavaly a Fradi szeretett volna leigazolni, de végül hosszabbítottam. Itthon aligha fogok már másik csapatban játszani. Viszont érzek magamban annyi erőt, elszántságot, hogy akár egy topligában is helytálljak. A mutatóim jók, futóteljesítményben szinte mindig az élen vagyok. De ha úgy alakul, hogy maradok a Puskásban, én akkor is nagyon boldog leszek.

Nagy Zsolt a magyar válogatott Eb-esélyeiről is beszélt.

„Ha továbbjutunk a csoportból biztosan elérzékenyülök. Tudom, hogy a szurkolók a lehető legjobb eredményt várják tőlünk, de azért mi tisztában vagyunk a realitásokkal.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC