nb1.hu

A Ferencváros lesz az NB I bajnoka, Varga a gólkirály, kiesik a Kecskemét és a ZTE

Meghozták a döntést az NB1.hu olvasói.

Az NB I rajtja előtt szerkesztőségünk játékra hívta az olvasókat: a szezonnal kapcsolatos véleményekre, tippekre, megérzésekre voltunk kíváncsiak.

Öt különböző kategóriában lehetett szavazni, ezek egy része a csapatokat, egy része pedig a játékosokat, az egyéni teljesítményeket érintette.

Mind az öt kategóriában megszülettek az eredmények, íme!

Ki lesz az NB I bajnoka? – Ferencváros

Egyértelmű döntés: az olvasók 60%-a szerint ezúttal is a Ferencváros lesz a bajnok. A zöld-fehéreken kívül két csapat kapott még 10% fölötti szavazatot: az Újpest (14%) és a Fehérvár (11%).

Kik végeznek a dobogón? – Ferencváros, Fehérvár, Puskás Akadémia

A Ferencváros mögött a Fehérvárt és a Puskás Akadémiát várják az olvasók a dobogóra, de az Újpest, a DVSC és a Paks is sok szavazatot kapott – ebből tisztán látszik az is, hogy a DVTK, ETO, Kecskemét, MTK, Nyíregyháza, ZTE hatos lehet az alsóházban.

Kik esnek ki? – Kecskemét, ZTE

Nagy „meccs volt”, végül a Kecskemét és a ZTE kapta a legtöbb szavazatot, azaz őket várják kiesőnek az olvasók, de az ETO, a Nyíregyháza és az MTK is veszélyben lehet.

Ki lesz a gólkirály? – Varga Barnabás

Nincs kérdés: az olvasók az előző két szezon gólkirályát, Varga Barnabást várják most is az első helyre, még úgy is, hogy az ijesztő Eb-sérülés után a valódi visszatérésére még várni kell. Adama Traoré 19%-ot kapott, az „other”, azaz a „más” opció pedig megosztó válaszokat hozott, a felsoroltakon kívül onnan a fehérvári Nejc Gradisar lett az első. Csoboth Kevin 7%-ot kapott, de ő már értelemszerűen nem lehet NB I-es gólkirály, hiszen Svájcba igazolt.

Ki lesz az év edzője? – Pascal Jansen

Ebben a kategóriában is a Ferencváros uralkodott, hiszen Pascal Jansent várják az év edzőjének az olvasók. Mögötte Pető Tamás, a Fehérvár, valamint Bartosz Grzelak, az Újpest vezetőedzője végzett a képzeletbeli dobogón, míg a negyedik Bognár György, a Paks trénere lett.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC