nb1.hu

A Ferencváros elleni győztes meccs legjobbja a Paks bajnoki céljairól is beszélt

A Paks ismét legyőzte az NB I-ben a Ferencvárost. Bognár György csapata jó sorozatban van a bajnoki címvédő ellen, hiszen az utolsó négy, nem a Groupama Arénában rendezett meccs mindegyikét – három bajnokit és az előző Magyar Kupa-döntőt – megnyerte. A vasárnapi 3-1-es győzelem kulcsfigurája Osváth Attila volt, aki megszerezte a vezetést a Paksnak, majd adott két gólpasszt. A Paks jobbszélsője az M4 Sportnak adott interjújában az emlékezetes találkozóról beszélt.

„Jól kezdtünk, gyorsan vezetést tudtunk szerezni. Ezzel megadtuk az egész meccs alaphangját. Aztán próbált visszajönni a Ferencváros, de mi megint jókor szereztünk gólt és úgy érzem, hogy a második találattal megtörtük az ellenfelet. Aztán a fordulás után nagy erőket mozgósított a Fradi, de hiába szépítettek, mi erre is gyorsan tudtunk válaszolni.”

A 28 éves szélső nem számított rá, hogy ilyen jól fog játszani.

„Azt hiszem ezt kijelentjük, hogy ez volt életem eddigi legjobb meccse. Jó lenne, ha mostantól így menne tovább a játék. Az utóbbi időben, gondolok itt a nemzetközi találkozókra, vagy éppen a Puskás Akadémia elleni bajnokira, akadt már lehetőségem, sikerült odaérni a tizenhatoson belülre, de akkor még nem jött össze a gól. Bevallom egy kicsit magam is megleptem ezzel a teljesítménnyel.”

Osváth Attila szerint nem lesz könnyű megelőzni a Ferencvárost a bajnokságban.

„A bajnokság nagyon hosszú és egy meccset sokkal könnyebb megnyerni, mint egy szezont. Mindenki azon van, hogy megfogja a címvédőt, de ahhoz, hogy ne a Fradi legyen a bajnok, egy mélyebb gödörbe kellene kerülnie. Mi azon vagyunk, hogy ott legyünk az első négy-öt helyezett csapat között, és ha így folytatjuk, akkor ez sikerülhet is.”

A Paks legközelebb a válogatott szünet után október 19-én a Debrecen otthonába látogat az NB I tizedik fordulójában.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC