nb1.hu

A DVTK edzője gólszerzőjét méltatta, a Loki trénere a kiállított játékost kritizálta

Blagojevics látott pozitívumokat is.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a DVTK 1-0-s győzelmet aratott a DVSC otthonában, a meccs egyetlen gólját Csorbadzsijszkij lőtte. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a Loki Pëllumbi kiállítása miatt az első félidő végén emberhátrányba került.

DVSC-DVTK: megtört a diósgyőri „átok”

A lefújás után a két vezetőedző így értékelt:

Szrdjan Blagojevics:Úgy gondolom, a kiállítás döntötte el a meccset. A fiúkat ezúttal tudom dicsérni, hiszen megmutatták, hogy a csapatnak van karaktere és megvan a küzdőszellem. Ha így megyünk tovább, jó szezont fogunk zárni. Elfogadhatatlan, hogy Pëllumbi ilyen rövid idő alatt két sárgát is összegyűjtött. Az első után nem tudott megnyugodni, ez nem volt felelősségteljes döntés. Mindig azt mondom a játékosaimnak, hogy a részletek döntik el a meccseket, ezt láthattuk most is. Gratulálok a Diósgyőrnek, ám ha kijavítjuk azokat a dolgokat, amiket javítani kell, akkor jó szezonunk lesz.” (M4 Sport)

Vladimir Radenkovics: „Általában nyugodt ember vagyok, ám ma eléggé idegeskedtem a kispadon. Az elmúlt meccseken is jól játszottunk, de hibákat követtünk el. Ma egységesen játszott a csapat, ez volt a siker kulcsa. Az 1-0-s előnynél egy hiba sok mindent megváltoztathat. Azt hiszem, megérdemelten nyertünk ma. Hét közben több problémával küzdöttünk, ezek főleg a szélsőinket érintették. Emiatt változtattunk a felálláson, Szatmári a jobb szélre került, míg Csorbadzsijszkij a védelem közepén kapott helyet. Mindketten jó teljesítményt nyújtottak.” (M4 Sport)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC