nb1.hu

A DVTK döntött az FTC-vel bajnoki címet nyerő szélsője jövőjéről

Szerződést hosszabbított a DVTK több poszton is bevethető játékosa, Gera Dániel – közölte a diósgyőri klub.

Gera Dániel 2022 nyarán igazolt Diósgyőrbe a címvédő Ferencvárostól, és már az első év végén bajnoki címet ünnepelt a Merkantil Bank Ligában. A 28 éves játékos a második szezonjában alapembere lett az élvonalbeli tagságát magabiztosan meghosszabbító DVTK-nak. Támadóként kezdte, majd jobb oldali védő lett, de továbbra is gólokkal, gólpasszokkal vette ki a részét a csapat szerepléséből. Az előző idényben 16 meccsen 4-szer volt eredményes, az OTP Bank Liga idei kiírásában 28 mérkőzésen eddig 5 gólnál jár.

„A klub és az én részemről is hamar megszületett a döntés a szerződés meghosszabbításáról, ezért gyorsan mentek a tárgyalások, a papírmunka több időt vett igénybe. A hosszabbításban az a jó érzés, hogy két elégedett fél kell hozzá, azaz a játékost is szeretik, és ő is szeret annál a klubnál lenni.”

Gera nem zárja ki, hogy egyszer eligazol Diósgyőrből.

„Szeretném a játékommal felhívni magamra a figyelmet, mert szeretnék még válogatott lenni. Illetve, ahogy már elmondtam, Magyarországon belül nem szeretnék máshol játszani, viszont a bennem élő gyermek még mindig vágyik arra, hogy külföldön szerepeljen.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC