nb1.hu

A DVSC kapusa reagált a szurkolók kemény kritikájára, Máté Csabát a jövőjéről kérdezték

A vezetőedző frappánsan válaszolt a kényes témára.

Ahogy korábban már jeleztük, a DVSC 5-0-s vereséggel zárta a Paks elleni bajnokit.

Nagyon kiütötte a Paks a Lokit, ki is akadtak a DVSC-drukkerek

A súlyos fiaskót követően először Megyeri Balázs nyilatkozott az M4 Sportnak. A kapus a szurkolók bírálatairól is elmondta a véleményét.

„Ide kell állni, mert sportemberek vagyunk, ez a kötelezettségünk. Nehéz helyzetben vagyunk. Nem könnyű ezt hallani meccs közben, de hetek óta jogos a kritika. Az is csoda, hogy a szurkolók még mindig kijönnek a meccseinkre. Feszült a helyzet, de ez érthető. Rászolgáltunk erre, amit kapunk. Az a dolgunk, hogy felemeljük a fejünket és dolgozzunk tovább. Nem mutogathatunk egymásra, hanem segíteni kell egymást. Volt egy-két szituáció, amire építhetünk. Ha egyre mélyebbre megyünk, egyre nehezebb lesz a dolgunk” – mondta Megyeri, aki ugyan öt gólt kapott, ennek ellenére több nagy védést is bemutatott.

Megyeri után Máté Csaba válaszolt a riporter kérdéseire.

„Mindig az edző felelőssége az, hogyan állítja össze a csapatát. Az elejétől fogva a Paks irányított, a második gól után úgy tűnt, feladtuk a meccset. Szégyenteljes teljesítmény volt ez, osztálykülönbség volt a két gárda között. Köztudott, hogy a paksi középpályások közül bárki odaérhet a kapu elé, ezt nem jól kontrolláltuk. Eddig apróságokon múltak a meccseink, de ma nem így volt. Eddig pozitívabbnak látszott a történet.”

Arra is válaszolt a Loki trénere, hogy veszélyben érzi-e az állását:

„Engem bocsátottak már el úgy, hogy tíz meccsből kilencet megnyertem. Nem az edző szerepe a fontos jelenleg, hanem az, hogy ne ilyen helyzetben legyen ez a tradicionális klub” – hangsúlyozta Máté Csaba.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC