nb1.hu

A DAC új vezetőedzője szerint szintlépés várható

A Watford korábbi mestere bizakodó a jövőt illetően.

Hazai győzelemmel mutatkozott be a DAC kispadján a sárga-kékek újonnan kinevezett spanyol vezetőedzője Xisco Muñoz. A csallóközi gárda hazai közönség előtt a sereghajtó Aranyosmarótot győzte le, a lefújást követően pedig a 43 esztendős spanyol mester először értékelte csapata teljesítményét – írja a felvideksport.hu.

„Mindenekelőtt nagyon örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt 4-5 napban segítette a munkánkat. Mindenki igyekezett maximumot nyújtani, sok olyan információt is kaptam, melyek segítettek a mérkőzésre való felkészülésben. Jó meccs volt, amelyen néha voltak olyan elemek, amiket örömmel láttam, ugyanakkor olyanok is, amiknek kevésbe örülhetünk. Több dologban kell javulnunk.”

(fotó: felvideksport.hu)

Xisco eredményes munkára törekszik és lát potenciált a dunaszerdahelyi csapatban.

„Az eredmény tekintetében jól sikerült a bemutatkozás, de továbbra is keményen kell dolgoznunk. Nagyon fontos három pontot szereztünk, és a fociban mindig az eredmény számít. Jelenleg 3-4 lépéssel vagyunk lemaradva attól a szinttől, ahová szeretnénk eljutni. Ha arányaiban kell ezt meghatározni, akkor mintegy 50 százalékon vagyunk.”

A DAC a következő bajnoki fordulóban Besztercebányára utazik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC