nb1.hu

A csapatkapitány a kiállítást érő könyöklést, a meccs hőse az első gólját elemezte

Mindketten örültek a végjáték alakulásának.

A Puskás Akadémia a Konferencia Liga-selejtezőjének visszavágóján 3-3-as döntetlent játszott Felcsúton az Ararat-Armeniával és továbbjutott a következő körbe.

KL: öt bombagól, a magyar válogatott szélsője remekelt, ukrán játékos lőtte tovább a Puskás Akadémiát

A találkozót követően a remek formában lévő, két gólt szerző Nagy Zsolt értékelte a látottakat.

Őrült volt a végjáték, de nagyon örültem neki. Úgy érzem, hogy megérdemeltük! Az első félidőben a védekezésre fektettük a hangsúlyt, szerencse is kellett az első gólhoz, hiszen a védő fejéről pattant elém a labda, amivel be tudtam gyalogolni a kapuig. Utána rúgtak két szép gólt, de a félidőben rendeztük a sorokat és elkezdtünk focizni, aminek meglett az eredménye.”

A PAFC csapatkapitánya, Szolnoki Roland a kispadon fejezte be a találkozót, miután kapott egy utóbb piros lapot kiérdemlő könyököst a második félidőben. A rutinos védő a meccs értékelése mellett az ominózus esetre is kitért.

„Eseménydús mérkőzés volt, a nagy gólok meccse. Örülök, hogy a miénk volt a legszebb gól, hiszen továbbjutást ért. Próbáltam egy kicsit felidegesíteni, igyekeztem ott lenni rajta kicsit kézzel is, lábbal is. Amikor először ütött, még nem talált el, utána elég csúnyán eltalált. Jobban ki kellett volna használnunk az emberelőnyt. Az ellenfél csak azt várta, mikor tud kontrázni, és amibe ma belerúgtak, abból hatalmas gól lett.”

Hornyák Zsolt a hibák ellenére pozitívan értékelt és a Fiorentina elleni meccsre is kitért

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC