nb1.hu

A bírózó Hornyák szerint egykapuztak a ZTE ellen, Mártont lenyűgözték a játékosai

Ahogy arról beszámoltunk, a ZTE Antonio Mance büntetőből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte szerda este idegenben a Puskás Akadémiát.

Exfelcsúti döntött Felcsúton, a ZTE a Vidi után újabb élcsapatot vert

A mérkőzést követően a két vezetőedző nyilatkozott.

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): „Egykapuztunk az egész mérkőzésen, tudtuk, hogy a Zalaegerszeg beáll védekezni és erre épít, de nem sikerült megtörni a védelmüket. A védőjük a gólvonalról rúgta ki a labdát, Plsek fejese kifelé pattant a kapufáról, mintha ellenünk fordult volna a szerencse. Kicsit a türelmet hiányoltam a csapatomtól, de a fiúk küzdöttek végig, az utolsó percig meg akartuk fordítani a mérkőzést, de nem sikerült. Ötször visszanéztem, Nagy Zsolt hóna alatt ment el a labda, nem ért a kezéhez, szerintem ez nem volt tizenegyes, de Erdős úr kisétált és azt mondta, hogy ez büntető. Ez nyomot hagyott a csapaton, főleg Nagy Zsolt játékán.”

Márton Gábor (ZTE): „Lenyűgöznek a srácok. Nem volt ez egy szép meccs a részünkről, ennek ellenére volt egy-két lehetőségünk és egy nagyon nagy helyzetünk, de az ellenfélnek is, úgyhogy kellett egy kis szerencse is. Mindenki szívből játszott, így kell futballozni. Croizet ziccere meccslabda volt, ha azt beverjük, akkor utána már nem tudnak ilyen nyomást helyezni ránk, így viszont kellett az a végén, hogy egységes és fegyelmezett volt a csapat.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC