nb1.hu

A bajnoki cím és feljutás ellenére távozik a magyar sportigazgató

A belga másodosztály élén végző Beerschot magyar sportigazgatója, Csepregi György hivatalosan is közölte a vezetőséggel, hogy távozni kíván a klubtól.

Csepregit 2022 augusztusában érkezett a Beerschot csapatához és fontos szerepe volt annak a keretnek az összeállításában, amellyel az antwerpeni együttes a 2023/24-es szezonban bajnoki címet szerzett a Challenger Pro Ligában és feljutott az első osztályba.

„Sajnálom, hogy két év után be kell zárnom magam mögött ezt az ajtót. Nagyon élveztem a csapatnál eltöltött két idényt, és szeretném megköszönni mindenkinek a klubban és környékén a támogatást és a szenvedélyt, amelyet ezalatt az időszak alatt tanúsítottak. A Beerschot mindig különleges helyet foglal majd el a szívemben.”

A belga Walfoot szerint Csepregi azért nyújtotta be a lemondását, mert nem értett egyet a vezetőség nézeteivel és a klub következő szezonra tervezett politikájával. Állítólag a csapat holland vezetőedzője, Dirk Kuyt jövője is bizonytalan, hiszen szívesen dolgozott együtt Csepregivel. A belga lap szerint a magyar sportvezető nem sokáig marad munka nélkül.

Több magyar játékos is felkeltette a belga klub érdeklődését

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC