nb1.hu

„800 millió eurót ér a keret” – a Tottenham magyar játékosa jósolt az FTC ellen

Csiki Anna remélte, hogy Londonban lesz a meccs.

A Ferencváros csütörtökön 18:45-től a Tottenham ellen lép pályára az Európa-ligában.

A találkozó előtt a Tottenham nemrégiben igazolt magyar válogatott játékosa, Csiki Anna nyilatkozott a fradi.hu-nak. A pályafutását a Ferencvárosban kezdő középpályás elárulta, előzetesen reménykedett benne, hogy Londonban rendezik a mérkőzést, hiszen szeretett volna személyesen szurkolni.

Nagy fradista vagyok, nagyjából minden szakosztályt figyelemmel kísérek, a jégkorongtól egészen a női kézilabdáig. Gyakran járok meccsekre is, amikor otthon vagyok, mindig élőben nézem meg a női kéziseket, amikor Érden játszanak, de a Tüskecsarnokban is többször voltam már. A sorsolás alatt nagyon szurkoltam, hogy a Fradi Londonban játsszon a Spursszel, mert akkor a helyszínen nézhettem volna meg a meccset. Sajnálom, hogy ez nem jött össze, de a tévében természetesen követni fogom a találkozót.”

Szerinte nagyon nehéz dolga lesz a Ferencvárosnak, de benne lehet a meglepetés a meccsben.

„Azt hiszem, hogy senkinek sem kell részletesebben bemutatni a Tottenhamet, nagyon komoly maggal rendelkeznek, de a nagyobb neveken is kívül kiváló játékosok alkotják a keretet, nem csoda, hogy közel 800 millió eurót ér a keret.

Egymeccses párharcról van szó, ilyenkor bármi megtörténhet. Úgy látom, hogy nagyon rendezett a csapat, és ez főleg a jelenlegi edzőnek és a vezetőségnek köszönhető. A kulcs nyilvánvalóan a védekezés lesz, itt nem lehet hibázni. Ugyanakkor a Fradinak komoly nemzetközi tapasztalattal bíró szélsői és támadói vannak, akik mindig veszélyt jelentenek az ellenfél kapujára. Ha minden összejön, és egy kis szerencsénk is lesz, borsot törhetnek a sarkantyúsok orra alá!”

Csiki egyébként kezdőként 67 percet kapott szerda este a Spurs Charlton elleni Ligakupa-meccsén, a csapat pedig 2-1-re nyert.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC