nb1.hu

36-szoros magyar válogatott középpályást is kinézett magának a Mezőkövesd

És a Kispest neveltjét is.

Kiesett a Mezőkövesd az NB I-ből, azóta teljes a csend a hivatalos bejelentések terén a csapat körül. Korábban már felröppentek hírek, hogy az FTC, a Honvéd és a Vasas korábbi csatára, Tóth Mihály váltja a kispadon Milan Milanovics vezetőedzőt. Tóth eddig a klub másodedzője volt.

Kérdéses, hogy hol folytatja a kövesdiek legjobbja, Stefan Drazics, akiről már jeleztük, hogy több NB I-es csapat is hív. Az NB1.hu értesülései szerint azonban a vezetőség már a játékoskeret megerősítésén is dolgozik a háttérben.

Kuttor Attila ki akarta rúgni Cseri Tamást a Mezőkövesdtől

A kiszemeltek között van Koman Vladimir és Prosser Dániel. Koman 2010 és 2014 között 36-szor szerepelt a magyar válogatottban. Legutóbb a DVTK-ban játszott, de egy éve nem lépett pályára. Prosser legutóbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa volt. A Honvéd neveltje, ám amikor a Kispest legutóbb bajnok lett, télen a Puskás Akadémiához igazolt. Utána volt a Sepsi, a Diósgyőr és az MTK játékosa, Szegedre pedig a dán SønderjyskE csapatától került. A Transfermarkt szerint jelenleg szabadon igazolható.

FRISSÍTÉS: 

Megvan a Mezőkövesd új vezetőedzője, távozókat jelentett be a Gyirmót

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC