nb1.hu

10-szeres magyar válogatott játékos készül a Honvédnál, támadót igazolhat a ZTE

Újabb légióssal bővülhet az újonc kerete.

HONVÉD

Az NB1.hu információja szerint a 10-szeres magyar válogatott Hangya Szilveszter az NB II-ben érdekelt kispesti csapatnál tréningezik. A 30 éves labdarúgó jelenleg szabadon igazolható. Hangya nemrég a Hétközi Forduló című műsorunknak volt a vendége, és a helyzetével kapcsolatban így nyilatkozott:

„Nem gondolom, hogy olyan lehetőséget kaphatok külföldről, amely sportszakmailag megérné. Itthon szeretnék maradni. Meglátjuk, hogy az első vagy a másodosztályban. A legfontosabb szempont számomra, hogy minél többet játszhassak, mert az elmúlt évben nagyon sok meccs kimaradt az életemből a sérülések miatt. Szeretném ezt a kálváriát megtörni végre” – hangsúlyozta Hangya.

Az NB II is érdekelné az ingyen vihető magyar válogatott védőt

ZTE

Horvát lapinformációk szerint Kristian Fucak a ZTE együttesében folytathatja a karrierjét. A germanijak.hr úgy tudja, hogy a 25 éves támadót az NK Osijek kölcsönadja majd az egerszegieknek. A labdarúgónak nem alakult jól az előző szezonja, mivel tavaly augusztusban súlyosan megsérült a térde, ezért gyakorlatilag az egész idényt ki kellett hagynia.

ETO FC Győr

A kisalfold.hu világított rá arra, hogy Daniel Stefulj személyében 24 éves horvát balhátvéd érkezhet az ETO FC Győr gárdájához. Érdekesség, hogy a Transfermarkt biztosra veszi Stefulj klubváltását. A portál szerint a Dinamo Zagreb erre a szezonra adja kölcsön a labdarúgót a Rába-partiaknak.

FRISSÍTÉS:

Cikkünk megjelenése után a győriek bejelentették Daniel Stefulj érkezését.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC