Újpest-Kisvárda: Rogan rendet tenne, Supka aggódott - REAKCIÓK

A kisvárdai edző egy gondról is beszélt.

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda az Újpest otthonában szerezte meg a három pontot. Supka Attila csapata hamar kétgólos előnyre tett szert, de a lila-fehérek Perosevic duplájával egyenlítettek. A második félidőben aztán ismét fordult a kocka, és a vendégek 4-2-es győzelmet arattak.

Predrag Rogan a meccs után azt mondta, hogy a védelemmel vannak gondok az Újpestnél. Supka Attila az újpesti egyenlítés után kicsit tartott attól, hogy nagyobb bajba kerül a Várda. Nézzük, a két tréner még miket mondott a lefújás után.

Predrag Rogan: "Ahogy azt mondtam a meccs előtti interjúban is, sohasem jó, ha egy csapat sok gólt kap, és most 2 találkozó alatt 7-et sikerült kapni. Ez azt mutatja, hogy a védelmi alakzatunkban komoly hibák vannak. Nem szeretnék kifogásokat keresni, de egyértelműen a védősorunkat rendbe kell tenni, mert a bekapott 4 találatot egyértelműen hibának lehet betudni. Szeretnék gratulálni a Kisvárda együttesének a mai összecsapáson elért győzelemért. 4-5 kaput eltaláló lövésük volt, ebből sikerült 4-et gólra is váltaniuk. Az számomra remek élmény volt, hogy a csapat 2:0-s hátrányról vissza tudott kapaszkodni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy a meccs végére is döntetlent tudjuk elérni. Úgyhogy én azt látom, hogy a védelemben kell a vereség okát keresni. Ezeken kell javítanunk, ez lesz holnaptól kezdve a házi feladat. Új megoldásokat találnunk, hogy az itt felmerülő hibákat elhárítsuk, és keményen kell dolgoznunk azon, hogy ez sikeres legyen. Nem neheztelek a játékosaimra, mert ez az első alkalom, hogy ilyen felállásban játszottak. Mint tudjátok, a szezon előtt több játékos távozott a védelemből, de ez nem kifogás, ez csak egy szempont, amit figyelembe kell vennünk. Továbbra is hiszek a játékosaimban, továbbra is támogatom őket, és tudom, hogy ezzel az attitűddel és munkával nekünk is sikerül majd jó eredményeket elérni. A mai semmiképp sem nevezhető jó eredménynek, ezen kell változtatnunk. A srácok önbizalma egy kicsit most megroppant, de nem szabad egyetlen játékosra ráhúzni a vizes lepedőt, csapatként kell együttműködnünk, mindenkinek ki kell venni a részét a védekezésből." (ujpestfc.hu)

Supka Attila: "Megérdemelten nyertük meg a meccset. Miután kiegyenlített az Újpest, volt egy időszak, amikor azt hittem, bajban leszünk, hogy nem tudjuk összeszedni a csapatot. A szünetben tudtuk rendezni a sorokat, és a második félidőre is jól jöttünk ki. Azokból a szituációkból, amiket gyakoroltunk, gólokat tudtunk rúgni. Az a problémánk, hogy több olyan játékosunk van, akik később érkeztek hozzánk, így nincsenek olyan állapotban, amilyenben a többiek vannak."

Legfrissebb híreink